kväll, nästan natt

är fortfarande uppe. ska lägga mig alldeles snart, drömma om baddagen :) är dödligt trött så ska bli dunderflunder och sova!

i helgen är de tjejhelg hos oss, papi är borta så jag och mamma får röja ensamma i huset! blir nog mysmiddag och lite sånt imornkväll skulle jag tro, och LETS DANCE! om jag lever efter 1500 meter klädsim och ett dyk från trean, de återstår att se.....

en funken mindre liksom, skulle inte sitta fel va?

nu blir de sängen innan jag stupar, lyckos er som pluggar mattte!!

erika, vi saknar dig (inte ett dugg!)

pussoch lite hej, dröm söta drömmar


torsdag kväller

hej alla vänner!!!

kom just hem från teater, ja jag förvånar inte bara er utan även mig själv. Blev aningens rastlös men de får man stå ut med. fick lite vindruvor och apelsiner med mig hem också, så nu är de chill.

känner mig lite grillad efter en stenhård dag så ska nog lägga mig snart, så jävla skönt. och så sovmorgon imorgon, greeeat! sen lite fint klädsim och grejer men de blir en annan femma.

Juste, tog ett bad idag också, kan ju va bland de skönaste som finns!

nu ska jag upp och prata med mina fiskar och äta apelsin, vi hörES!

Ha de! (älskar uttrycket)

kväll, nästan natt

jag måste va den mest aktiva bloggaren någonsin, känner mig nästan lite stolt. Nu får ni mycket att gotta er i!
ska precis fylla på min mobil, men papi och mami är sega och ge mig sina kontokort... sen blire dusch och efter de sängen, har bestämt mig för att va pigg imorgon!

just jävlar ska ringa farfar nu också, hörs imorn eller nåt!

GODNATT MINA UNDERBARA LÄSARE

kväller

hallå där!!

har just lagat middag till min mami och papi, så mamma påminde mig om hur underbar dotter jag är, de tackar vi för!

sitter och känner mig lite stressad över allt vi har och göra i skolan, mycket fint. men de där fixar vi nån gång...
simning på fredag också, TAGGATAGGATAGGA!!

min mamma sitter och tjattrar i 190 bredvid mig, hon blir lite beroende av mig ibland. hmm...

nej nu blir de att fortsätta med historian fram till halv åtta då de är dags för halv åtta hos mig! sen efter de ska jag ta ett långt bad och njuta.

ska också säga att imorn kommer bli en bra dag. slutar halv typ vid elva nån gång då äter jag lunch, sen går jag ner på stan lite, går till mammas jobb och pluggar sen går ut och äter middag sen är de grupp, helt okej dag alltså.

byeeee

tisdag!!!!

engelska är min nya personliga favorit, speciellt med sara. vi har fått ännu en läxa att lägga till listan nu, fiiiint. roliga veckor framför oss!

fast slutar om fem minuter, då ska jag hem och äta MELLIS och och plugga järnet. nice. ikväll äre parre för fulla muggar, fast får se om jag orkar va uppe så sent på natten eller om jag spelar in och kollar imorn, blir nog så.

höööööörs seeeenare ikväll, nu ska jag prata lite mer med mina BAJSKORVAR (johanna känn dig träffad)

cissi är lat fisk, hon ska ta bussen ner på stan.

puss

bajs! tillägnat johanna

weeeeeehei, sitter och lyssnar på brahims och foads pladder. är på fett bra humör idag, synd bara att dom får en på irriterat humör. Menmen... Just nu vill jag bara hem och kasta mig i soffan kolla på film och äta vindruvor och pannkakor, muuuuuums. de vore inte helt fel. men nu måste jag hem och plugga historia och äta knäckebröd och morötter, inte lika skönt.

men ska försöka mysa till de iaf, får se de positiva slutar vid två så (Y)

nu ska jag fortsätta pladdra med mongona här bredvid, puss och hej leverpastej

kväller

min uppdatering har aldrig varit så bra, frågan är hur länge de kommer hålla i sig? ska vi gissa på två dar...

har iaf kommit hem från smulan för en stund sen, blev jättemycket plugg gjort!!! hon åt pannkakor jag kollade på, vi gick ut och gick, kollade lite tv, lite data lite prat, vi är bäzt typ.

nu ska jag fortsätta följa mitt favvo parre, andreas är back precis som alla har snackat om! jag är nog lite läskigt synsk ibland (Y)

sovmorgon imorgon,äntligen, de behövs kan jag säga! blir nog en nice dag, kan gå hem och jobba på samhällen, sånt gillas.

nu börjar de igen, måste titta!

Hörs imorn om ni har tur, puss

världens bästa dag på eftermiddagen

HEEEEEEEEEEEJ!

har redan omkring 200läsare, känner mig extremt poppis. så vad vill ni veta? kan ju berätta att jag tänkte kolla lite paradise hotel nu i väntan på att henkis ska hinna hem. Sen ska jag överraska smulan med lite mat och mys, mysigt vavava? Vi kommer plugga som aldrig förr, hmm känns som man hört den nån gång förut. det blir alltid som man tänkt sig....

Nu ska jag ringa lillsmulan så ni får uthärda tills nästa inlägg kommer, känner man mig rätt kan man ju räkna med att de tar sin lilla stund.

PEEEEEACE (älskar de)

världens bästa dag men några minuter senare

okej, jag kanske är lite uttråkad. Biblotikarien blev en besvikelse, visade sig nämligen att de var en kvinna. Lite fail... Blir lite skeptisk mot hela biblioteket nu.

Mina allt för coola vänner slutar om tio minutros, hur balla är dom inte? Ska tvinga med dom till cafeterian, ska ha min apelsin. Johanna följer med, garanterat. Cissi också, hon är sugen på en macka. Känner de ända hit.

Jag är kissnödig också, och har ont i nacken. Kanske ska införskaffa en en liten massagestol? Tål att fundera på.

Längtar tills jag får komma hem och steka i Sunnersta, min andra halva. Känns tomt i själen när jag inte är där. Tills dess får luthagen duga...

tjingeling

världens bästa dag

cissi, jag vet att du älskar mig nu, gör de här bara för din skull, MIN NYA BLOGG.

smidig som jag är har jag glömt mailen till den förra så fick bli en ny fräsching. Jag hoppas på att jag bli bloggberoende denna gång.

Idag får vi se vad de händer för trevligheter. Blir förmodligen pluggkväll men favorithenkan men middag och grejs. Får se hur de blir...

Medan mina allt för coola vänner steker på språket steker jag i biblioteket. Ensam. Ungefär en person till här inne. Vi är allt för coola, de är här jag steker som bäst. Nu ska jag gå och pussa på bibliotekarien, de kommer göra hans dag.

Vill ha apelsin nununnu, abstinens. De är en drog.

Pussinuss

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0