torsdag

hallå där!

blev väckt klockan nio som vanligt, har hunnit äta frukost och kolla lite på min nya favortit efter tio! orkade aldrig duscha igårkväll så får bli nu snart istället. tänkte göra lite manikyr innan sjukan också, hatar att va utan nagellackish!

nu ska jag kolla sista avsnittet på danska ph innan jag går och gör mig klar!

pusss, cissi ditt råttskabb, fint inlägg igår!


onsdagkväller

jag kan va den bästa i världen på att uppdatera, men är knappt inne på datan längre så blir inte så mycket tid. menmen, igår va min första dag på jättelänge jag gick ut och träffade folk! va hemma hos sofia där de va massa folk, sen sov henkis här. sen idag va jag och pappsi ute på långpromenad och fixade lite annat.

imorgon åker jag till estocolmo med mammsi, blir där till på lördag. ska bli jätteskönt och mysigt som vanligt! ska förbi sjukan på morgonen också och sen in en snabbis och köpa dom sista hudvårdsgrejerna, sen sticker vi!

nu ska jag gå upp och ta en banan och sen duscha, sen blir de sängen, är dödligt trött, längesen jag va uppe längre än till ett så är extra trött idag!

puss och hej och allt sånt!
(hoppas ni har tråkigt på bj) puss

torsdagkväller

idag är de torsdag vilket innebär att de är fredag imorn, vilket i sin tur betyder att jag beger mig mot lund och världens bästa bror. vi ska mysa och bara vara tills på tisdag då jag kommer hem till mami och papi igen!

idag va jag och min älsklingspappi i gävle på dragon gate, de va helskönt. vi åt kinabuffe gick runt och kollade lite och avsluade allt med två timmars helkroppsmassage, tror de behövdes!

mamma och pappa hittar på aktiviteter varje dag med mig så de är väl bra att jag inte bara ligger inne. Imorgon ska jag och pappa åka skidor äta våfflor åka till farmis och farfis och sen bär de av till lund!

nu blir de en apelsin sen sängen,

pusss


lördag 13 februari

hej mina finafina vänner!

idag är de lördag, och tro de eller ej men jag ska UT idag! heini och jag ska äta våfflor och sen ska vi på bioooo!
just nu tittar jag lite på danska paradise hotel, som vanligt, underhållande. snart ska jag äta lunch sen ska jag ta ett långt skönt bad och göra mig fräsch, måste sova en stund också.

igår blev helmysigt, mamma gjorde skitgod thaimat och sen hadevi fruktbuffé och kollade på massa bra tv. jag har världens bästa föräldrar!

nu ska jag titta vidare lite innan de är mat,

puss!


fredag

fredag!

brukar verkligen älska fredagar,men idag känns de som att de liksom inte spelar så stor roll, ska ändå bara ligga hemma hela dagen. orkar inte de här mer. jag saknar alla mina underbara kompisar!

nu ska jag ut på en långpromenad, går kanske till stan och träffar mamma en stund om jag orkar, sen hem igen. ikväll ska mamma och pappa göra thaimat och fruktsallad till mig, sen ska vi kolla på lets dance och bara ta de lugnt. får se hur resten av helgen blir, de återstår att se.

hoppas ni har kul i skolan, SAKNAR ER!

puss




onsdag

hallå där!

dålig uppdatering, har haft lite annat och göra. börjar bli stammis på sjukan, ska dit imorn och måndag med, fint.
Idag har jag nästan bara vilat, sen va jag på sjukhuset ett tag sen hem och åt middag, kolla lite tv och sen datan. börjar tröttna lite på och va hemma, men samtidigt orkar jag íngenting annat, så finns inte så mycket och göra åt saken.

Nu blir de som varje kväll en apelsin och sen ner i sängen och mysa med tvn, somnar väl nån gång.

vi hörs imorn eller nåt, blir ett spännande möte imorn med min medicinläkare, HÅLL TUMMARNA!

puss






måndagkväll

festen blev bra, och jag fick skitgod mat hos erika innan! resten av helgen blev väl också bra, fast inget är på topp nu, mår inte så bra... vi får se vad som händer med allt, ska på lite möten nu i veckan!

nu sitter jag och tittar på danska PH, shit va många svin de är med där fan. Mycket värre än svenska!

nu ska jag upp och äta en morot och en banan sen duscha och sen ner i sängen. blir hemma från skolan imorn också, så får sova ut, ska bli skönt. fast känner mig som ett litet barn som behöver barnvakt när pappa och mamma är hemma med mig, men de får jag leva med.

nattinatti, älskar mina underbara vänner <3

fredag!!!!

äntligen fredag, ska bli så skönt och roligt med helg! är jättetaggad för ikväll, kommer säkert bli duuuuuuunder! jag och erika fåt tagga till ordentligt innan för jag är lite trött nu måste jag säga, men de styr vi upp sen!

har bara idrott och biologibreddning kvar idag, har inte haft nån lektion hitills så har vart här lite i onödan, menmen som tur är har jag haft alla andra och va med :)

Nu ska jag skriva lite på mitt samarbete innan dom andra slutar matten, lite måste jag få gjort.

TAGGAAAAAAAAAA!!

puss


torsdag

god eftermiddag!

vissa dagar är pluggdagar, andra är inte. så är de bara helt enkelt, igår fick jag mycket gjort, idag får jag ingenting gjort. jobbigt, har suttit framför datorn i flera timmar nu utan att ha gjort ett piss, typ, skrivit en halv sida.

helgen kommer bli en riktigt bra helg, imorn efter skolan ska jag bege mig hem till erika där vi ska fixa oss och äta middag. efter det tar vi bussen till stenhagen där de vankas party! kommer bli så himla roligt! sen på lördag ska jag på ansiktsbehandling och sen en fest på kvällen, mycket fest på en helg men de är bara och köra! sen på söndag kommer först farfar på middag sen ska jag och min smula gå på high school musical på konserthuset, så de blir nice! en dunderflunder helg helt enkelt, kan inte annat än gilla de.

nu ska jag gå och laga mat för jag är ensam hemma, vilket innebär pytonäcklig mat, måste träna upp mig lite känner jag. sen ikväll ska jag ut och gå med smulan, som vanligt.

mat väntar, puss!




onsdagkväll

hej alla fans!

onsdagar är rätt sköna, helt okej, går att genomlida. stack ner på stan vid kvart över elva och gick till mammas jobb för att sova lite och plugga, gick faktiskt rätt bra. Nu har jag iaf kommit igång med samarbetet, känns skönt. Har skrivit sisådär 4 sidor så inte överdrivet mycket kvar, när man väl kommer igång flyter de på helt okkkk.

Nu tänkte jag ta en apelsin och sen krypa ner i sängen. Tänkte nämligen va pigg imorgon, slutar iförsig tjugo över elva men ska till sjukhuset och grejs så vill ändå va lite halvpigg. Plus att jag tar tusen miljoner år på mig att komma i säng även fast jag inte har nåt jag behöver göra, that´s to bad.

Nej nu ska jag ta mig i kragen och stänga av den här cirkusen,

hörs imorn eller nåt!

ciaooo




tisdag klockan nio

plugget går framåt känner jag, elleeeeer. fortfarande inte börjat, känns fint. tar tag i de där sen nån gång när jag känner att de är dags, allt fungerar bättre med lite stress! tar en dusch snart så får jag se om jag hinner plugga nåt innan paradise, annars tar vi de en annan dag helt enkelt.

imorgon då, då blir de kort dag. börjar halv nio, slutar väl tio halv elva nån gång. niiiiiice. då äter jag lunch i skolan och sen till mamis jobb och plugga. Sen vid fyra är de dags för gruppen, får se om jag känner att jag hinner gå på den eller om jag måste skippa den, de återstår att se.

nu blir de dusch i vilket fall som helst, see you later alligator!

tisdagskväll

hallå!

har precis ätit upp min blodpudding och nu tänkte jag kanske börja plugga lite om jag är tillräckligt duktig, får se hur de blir med de.

Dagen har väl varit helt okej, inte hänt så mycket. va ner på stan efter skolan och fick lite ärenden gjorda, så de va skönt.

mindre skönt är att festen på fredag har skitit sig, så blir förmodligen inget :( menmen, jag får köra på lördag istället! Helgen blir FULLSPÄCKAD ändå, ska göra massa saker.

nuuu ska jag kolla lite på danska paradise och tagga inför svenska finalen ikväll!! de blir dundermys

kramisbananis




måndag kväll

godkväller!

blev en bra måndag ändå, kändes inte som att de skulle bli de imorse men allt flöt på fint. vi drog en impuls och stack ner på stan efter skolan och åt på jalla, sånt ska man göra oftare, vardagsmys helt enkelt. mycket fint.

nu tänkte jag ta lite frukt sen duscha och sen kanske plugga lite. klockan tio blir de såklart paradise, ska bli spännande!

vi hörs imorn skulle jag tro, tisdag. planerna för imorn är inga, slutar väl vid tjugo över två nånting och börjar runt tolv sådär så blir en kort dag, skönt de.

nu ska jag bege mig, godnatt min stora skara läsare



mycket gammal bild, vår första kväll tillsammans typ haha, fint de

måndagmorgon

har varit en skön och lugn helg. i fredags va jag och mamma ute och åt och sen hem och gick promenad, kollade på lets dance och film och åt massa god frukt. På lördagen va jag först med farfar på hans utställning, sen till farmor på sjukhuset sen fika på fågelsången. Efter de träffade jag henkan och soffan på stan och åkte hem till mig med henkis och lagade dundermiddag, kyckling klyftpotatis och sås!

sköööööön helg med andra ord, taggar för nästa helg helt enkelt då de blir FEKKE både på fredag och lördag. TAAAAGGA!

nu ska jag återgå till den fantastiska människokroppen, fina grejer. hungrig är jag också.

pussohej

RSS 2.0