znaaark

vill bara att tillägga att jag ligger och sover under mitt favorit KOOO-täcke elementet är för varmt och hermann är på nedervåningen och plundrar kylen..kommer inte finnas nån frukost kvar :(


måndag

hej bloggen!

snart ska jag sova en stund och sen ta ett långt bad och bli fräsch. efter de ska jag ner på stan och äta mysmiddag och gå på bio. går på den tidiga bion eftersom att jag imorn åker till thailand i två veckor och steker, livet leker just nu. SÅDÄR skulle jag vilja skriva just nu, istället blir de:

nu ska jag plugga lite, sen träna sen sova. ungefär så. plus äta lite god middag i form av fiskpinnar. usch jag är less på snön jag är less på mycket. men nu ska jag va positiv, snart vår, kortvecka nästa vecka, sen PÅSKLOV. och mina utslag är nästan helt borta, gudskelov.

jag hoppas de händer någe kul i helgen, de behöver jag. juste, imorn flyttar jag in hos henkis i en vecka, mycket bra.

puss solSTRÅLAR


charmtroll


torsdag

min blogg blev avstängd pga överdrivet användande och för mycket uppdatering, men nu är spärren borta och jag är tillbaka!

idag efter skolan gick jag ner på stan, bytte lite grejer sen åkte jag och papi hem. vi drack smoothie och kollade på film och tog de lugnt. sen middag och ännu mer tv, skön dag.

mindre skönt att jag har fått utslag på hela kroppen av min medicin, ser ut som en salami. fint, funken fixar. huskurer (Y)

imorn blir de middag hos hanni de blir micket bra, de ska bli skoj!

nu ska jag och pappa hitta på nåt innan mami kommer hem, puss och godnatt, sovmorgon imorn blir välbehövligt





RSS 2.0